Største badelande i Sverige

Største badelande i Sverige

Pak bikini, badeshorts og tag til Sverige. Her er der en række sjove inden- og udendørs vandlande med vandrutsjebaner, lune boblebade, pools med bølger og meget mere.

Skara Sommarland

Skara Sommarland er Skandinaviens største vandland! Med navne på vandaktiviteter såsom Big Drop, Cobra og Snakepit kan det kun blive vildt. Udover selve vandlandet med masser af både stejle og mindre stejle vandrutsjebaner og poolområder, er der tivoli, legepladser, gokartbane, dyrepark, akvarium, m.m. Med andre ord; eventyr i børnehøjde! Skara har også en familievenlig campingplads og ligger i Vestsverige.

Kokpunkten i Västerås

Sveriges første action-badeland. Her får du en unik oplevelse med masser af vandaktiviteter fordelt på hele 8 etager. Prøv f.eks. rutsjebanen Double Racer, hvor du kan konkurrere med dit barn, partner eller en helt tredje om at komme først ned. Du kan også flyde med strømmen i Black River eller opleve det ultimative adrenalin-kick på rutsjebanen Boomerang. Er du ikke til de vilde vandoplevelser, kan du selvfølgelig også overlade det til resten af familien og i stedet slappe af i spa-afdelingen eller i vand-biografen.

Lost City Waterpark, Gustavsvik

Hos Gustavsvik kan du opleve vandland kombineret med jungleeventyr. Det er det, der venter børn og barnlige sjæle i Gustavsviks ’Lost City’ ved Örebro. Tæt jungle med vandfald, bølger og vilde vandrutsjebaner, som vil få ethvert barn til at juble. Lost City byder på mystiske ruiner og nogle af landets længste og sejeste vandrutsjebaner med navne som Jungle Escape, Treasure Hunter og River Run. Der ligger både en campingplads og en række gode hoteller i nærheden af Gustavsvik.

Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad er et af Sveriges største badelande. Her finder du alt lige fra rutsjebaner, vipper og udspringstårne, vandløjpe og vandfald til strømkanal og en seperat jacuzzi. Der er en café i badelandet, og hvis du hellere vil udforske mere af byen, kan du spille minigolf og eventyrgolf, teste bjerg- og dalbanen på Kungsbygget, som er 935 meter lang, eller sætte kursen mod den italienske iskiosk Riccardo, som ligger mellem centrum og Tylösand.

Arena Skövde

Alt er i det blå elements tegn hos Arena Skövdes Upplevelsesbad. Pools med bølger, varme kilder, klatrevægge og en hyggelig atmosfære i det unikke Upplevelsebad. For de mindste er der naturligvis et børnebassin. Men der er også tænkt på de voksne. En romersk spa, tyrkisk bad, jacuzzi og forskellige saunaer både indendørs og udendørs giver velvære. Stedet byder også på golf, kajakmuligheder, zipline og meget mere.

Tosselilla Sommarland

Europas længste vandrutsjebane på 170 meter ligger i Tosselilla Sommarland. Store baderinge med hastig fart ned ad den vilde fos. ’Surfingcross’ på gummimåtter med fart og action. I alt byder Tosselilla’s badeland på hele 13 forskellige vandrutchebaner, som bare må prøves. Alt det og meget mere finder man i Tosselilla vandland, som ligger 15 km. nordøst for Ystad. Det børnevenlige sommerland har også et tivoli, zoologisk have, hoppepuder, gokarts og enorme klatreborge.

Sundstadbadet

Sundstadbadet midt i Karlstad er et badeland med noget for enhver smag – ung som gammel. Med et stort udvalg af rutsjebaner, bassiner, en attraktiv spa-afdeling og café er Sundstadbadet et komplet badeland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *