Derfor burde du besøge Costa Del Sol

Derfor burde du besøge Costa Del Sol

Der er ikke noget der lokker mere som den sydspanske charme i en vintertid i Danmark. Hvis man er en af dem, der aflægger besøg flere gange årlig på Costa del sol, kunne det være, man skulle begynde at overveje en bolig. En bolig på Costa del sol giver mulighed for virkelig at omfavne den kultur, man har så kært. Og den gør det tilgængeligt at prioritere små afbræk i hverdagen.

Hvad gør Costa del Sol til et populært rejsemål?

I år 1930 åbnede det første hotel på Costa del Sol, og dette viste sig at blive langt fra det sidste. Siden den tid, har man rejst dertil i stride strømme for at aflægge besøg på en af de mange hoteller. Dette er ikke ubegrundet, for hvis man vil på ferie og blive garanteret sol og sommer, er det et godt bud. Her skinner solen nemlig 320 dage om året ifølge statistikkerne. Udover de mange solrige dage, man kan forvente, er den geografiske placering også dét, folk kommer for. Langs Spaniens sydkyst finder man perle efter perle i form af byer, der båder besidder de kvaliteter, en by skal indebære og samtidig har man stranden med kort afstand til alt. Dette gør alle Costa del Sols byer attraktive, for her finder man noget til enhver smag og enhver ferielyst. Er man til ren luksus, kan man besøge Marbella, der emmer af glans og luksuriøsitet eller man kan besøge nogle af de andre populære rejsemål såsom Malaga, der båder har de uberørte naturstrande, de famøse hoteller og den sydspanske stemning.

Afbræk fra hverdagen med en bolig i Costa Del Sol

En ferie til syden er ikke bare en ferie, der suges til sig, når man sidder i det. At tage på ferie kan være en noget så givende investering i livskvalitet. Bare det at trække stikket en gang imellem og befinde sig i helt andre omgivelser kan være enormt sundt. Dagligdagen kører, hos de fleste familier, bare i en veletableret cirkel efterhånden. Rutinerne er sat, og næste uges skema er kendt på forhånd. Denne tilværelse kan man nemt blive drænet af, hvis der ikke indgår friske input i ny og næ, der kan fungere som en ladestation til at fortsætte dagligdagen. Selvom man er tilfreds med situationen på hjemmefronten – man har sikkert et job, man er glad for og en familie, der er lykkelig – skal man heller ikke underkende, at der er behov for pauser og afbræk for at optimere glæden og kvaliteten. Det er nemt at køre sig selv død i arbejde, og ikke at ende der, kræver energi.

Hvis du vælger at købe en bolig i Costa Del Sol, kan du få endnu mere ud af din ferie. Med en bolig i Costa Del Sol kan du tage af sted flere gange om året, og du vil få en mere afslappende ferie, hvor du har en base.

Den sydspanske kultur

Mange danskere kan også godt lide at tage turen til syden, fordi de bliver draget af den åbenhed, de bliver mødt med, når de begiver sig rundt i gader og stræder. Det adskiller sig fra den mere reserverede væremåde, danskerne selv sommetider kan blive opfattet at besidde. Et andet vigtigt element at komme efter, er det spanske køkken, der er yderst velsmagende. De første associationer, der kommer til de fleste, når man snakker om spansk spise, er paella og tapas, og disse specialiteter skal helst nydes over en god, spansk drue. Den hyggelige stemning indtræder også især i form af de sene aftener med indtagelsen af de lækre delikatesser. I spanien begynder man først at tænke på aftensmaden flere timer efter den gængse danske familie har indtaget deres. Og man sidder helst i mange timer til sent ud på aftenen og værner om fællesskabet og maden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *