Oplev en anderledes rejse med en campingtur i udlandet

Oplev en anderledes rejse med en campingtur i udlandet

Ønsker du en anderledes rejse til udlandet, kan du prøve en campingtur udenfor Danmarks grænser. Der findes mange campingpladser rundt om i verden med mulighed for hytter, mobilehomes, campingvogne eller telte. Alt efter hvad du ønsker at bo i, skal man have det rette grej med. Vælger du eksempelvis at bo i et telt, kan det være en fordel at tage noget outdoorudstyr med. Dermed kan du og din rejsemakker også nemt flytte fra plads til plads og opleve endnu mere. Nogle lande tilbyder ligeledes skove til overnatningsbrug. Her vil I rigtigt kunne være på overlevelsesrejse. Dette kræver dog lidt mere planlægning hjemmefra.

Pak praktisk til udendørslivet

Ved en campingtur i udlandet kan det være særdeles praktisk at medbringe outdoorudstyr som et trangia sæt, et liggeunderlag og endda sit eget telt. På denne måde er I også mere fleksible i jeres bomuligheder, hvis I ønsker at rejse rundt og opleve mange forskellige seværdigheder og landskaber.

Pakkelisten varierer dog alt efter, hvilket land I skal til, og hvornår I skal afsted. Rejser man som en rigtig frilufter, er der dog en hovedregel: pak let og praktisk. Det nytter eksempelvis ikke at lægge sit outdoorudstyr i bunden med ens ekstra tøj ovenpå, hvis man ankommer til lejren ved aftensmadstid. Her skal man hurtigt kunne hive trangia sættet og maden op uden at skulle tømme hele rygsækken på jorden. Overvej derfor fra starten af, hvilken rækkefølge du skal bruge alle de medbragte ting. Så er du bedst forberedt. Hvis man er hoppet på campingferie, er det måske heller ikke lige de højhælet sko, man skal fylde tasken med. Tag derfor kun det væsentlige med.

Dette gælder også udstyr til madlavning og overnatning. Planlæg hjemmefra hvor I skal sove, og hvordan I skal lave mad. Har campingpladsen mulighed for ordentlige køkkenfaciliteter, eller skal I medbringe både et trangia sæt og køkkenredskaber? For at gøre det nemmere for jer selv kan det være, at I skal overveje at medbringe pulvermåltider. Disse kan smage forholdsvis godt, og kræver blot kogende vand samt en ske eller gaffel til at spise det med. Poserne fylder samtidig ikke meget, da denne mad oftest er beregnet til camping- og outdoorture.

Find det rette outdoorudstyr

Er man ude og rejse i længere tid, ønsker man også at sove behageligt de fleste nætter. Tager I teltturen, kan det være godt at have varmt udstyr med, så nætterne ikke bliver kolde og våde. I kan eksempelvis bruge nogle af Snugpaks produkter. Firmaet er leverandører til militæret og ved dermed, hvordan man kreerer holdbart outdoorudstyr til overlevelses- og campingturen.

Snugpak laver transportable shelters i form af blot en overdækning eller et helt telt til en eller flere personer. Ligeledes kan man også købe varme soveposer og oppustelige liggeunderlag, så man slipper for at ligge på den hårde og kolde jord. Med Snugpak er chancerne for en behagelig nats søvn dermed lidt større.

Med det mest væsentlige outdoorudstyr på plads, kan turen ikke gå helt galt. Pak rygsækken med det rette udstyr, og spring på en bus ud i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *