Print dine vigtige dokumenter og billetter, før du tager ud at rejse

Print dine vigtige dokumenter og billetter, før du tager ud at rejse

Vi har jo en smartphone alle sammen, så hvem i alverden printer sine billetter ud, når de skal med toget, flyet eller bussen? Det er vel kun gamle damer, der endnu ikke lært at komme videre. Sikke noget vrøvl. Vi kender alle sammen til vores telefoners begrænsninger. Hvis du ikke lige kan tænke på din, så tjek f.eks. oppe i hjørnet, hvor der står batteritiden. Det kunne være, du løb tør for strøm, det kunne være, den blev væk, det kunne være, internettet ikke fungere, måske virker telefonen ikke lige hurtigt – hvad gør du så?

Undgå en dum og dårlig situation

Så gør du som den gamle dame, der endnu ikke har fattet det fantastisk vidunder, din telefon er. Du trykker print på din telefon eller computer og får et fysisk papir ud i din hånd. Det føles måske stort og kluntet. Måske er det flere år siden, du sidst har set et fysisk stykke papir med noget skrift på, hvor din billet står med nogle bogstaver og tegn. Velkommen til den gamle, den nye og den smarte verden.
For det er er ikke særlig smart at strande i en lufthavn uden billetter. Det er ikke særligt smart at stå i regnvejr i udkanten af byen ventende på en bus, der ikke vil samle dig op, fordi din billet ikke lige kan findes frem på telefonen. Den kloge, den smarte og den eftertænksomme person printer sine billetter, så de ikke forsvinder, når du skal bruge dem. Men. Hvorfor forsvinder papiret ikke?

Organiser dine dokumenter – inden udrejsedatoen

Hvis du er rigtig smart, har du selvfølgelig ikke kun printet din billet ud inden afgang. Du har selvfølgelig også fundet en mappe, en taske, en pung, en noget, som den kan være i uden at blive væk. Du har selvfølgelig printet dine billetter ud i forvejen og sat den i rækkefølge, så den næste, der dukker op, er den, du skal bruge næste gang – selvfølgelig. Måske har du ikke lige gennemtænkt hele ferien så godt. Du har måske ikke lige taget højde for hver en lille bagatel, hver en lille begivenhed, der kommer til at ske på din rejse. Men du har printet dine billetter, og nu ved du, hvor du kan finde dem.

Sæt kun din lid til egen printer

Nu hvor du har lært at blive et fornuftig, klogt og smart mennesker, har du selvfølgelig også brugt din egen hjemmeprinter. I den printer bruger du selvfølgelig Brother TN247cmyk, fordi du er smart klog og fornuftig. Du bruger selvfølgelig Brother TN247cmyk, fordi du kender mærket og ved, at det er det bedste og mest pålidelige mærke. Du ved, at med Brother TN247cmyk går du ikke galt i byen, og derfor har du handlet Brother TN247cmyk, så du altid kan printe dine billetter lige inden afgang. Det er i hvert fald det smarteste, klogeste og fornuftigste, du kan gøre inden afrejse, så hvorfor ikke gøre det? Alt andet ville vel være dumt – ville det ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *