Hvis du gerne vil ned i varmen. Hvor er der varmt og hvornår?

Hvis du gerne vil ned i varmen. Hvor er der varmt og hvornår?

Der er ikke noget bedre og mere tiltrængt end en tur ned i varmt specielt, hvis det er koldt i Danmark, eller i forbindelse med, at man endelig går på ferie efter langt tids hårdt arbejde på job. Når man kommer ned i varmen, sker der noget positivt inde i en. Man mærker typisk en anden ro og man får et godt skud D-vitaminer, som er med til at give mere overskud i hverdagen. Men hvor er der varmt?

Hvor kan man rejse hen om foråret?

I forårsmånederne er det svært at finde en god destination, i hvert fald en af dem, der ligger tættere på. For at opnå de helt høje temperaturer, skal man gerne til lande som Mexico, Thailand, Vietnam eller Florida, hvor temperaturerne ligger på omkring 30-32 grader. Man kan imidlertid finde varme temperaturer i Egypten og De Kanariske Øer, som ligger noget tættere på. I Egypten findes der mange lækre feriehoteller i form af store resorts, hvor man kan opleve både gode badestrande, udendørs pools, all-inclusive, spa områder.

Hvor kan man rejse hen om sommeren?

Sommermånederne er lidt mere fleksible i forhold til feriedestinationer end forårsmånederne. Nærmest alle steder kan man rejse hen, men i sommermånederne kan man være mere selektiv omkring valget af temperaturer, i forhold til hvordan man bedst trives. Hvis man er en af dem, der ønsker behagelige temperaturer under 30 grader, så kan destinationer som Bulgarien, Italien, De kanariske Øer, Kreta, Madeira og Spanien være oplagt. Vær opmærksom på, at De Canariske Øer er mest besøgt forårsmånederne, hvor der er højsæson for turisme. Hvis man ønsker temperaturer på over 30 grader, så er Cypern, Florida, Malaysia, Malta, Rhodos og Tyrkiet oplagte feriemål.

Hvor kan man rejse hen om efteråret?

I efterårsmånederne kan det varmt anbefales at tage til Bali, Cypern, Maldiverne, Florida eller Tyrkiet, hvis man ønsker høje temperaturer med over 30 grader. Sicilien i Italien kan også brillere med ca. 30 grader på den sydlige del af øen, hvis man gerne vil have en destination tættere på. Costa del sol, Kreta, Malta, Mallorca, Rhodos og Vietnam kan brillere med omkring 26-30 grader om efteråret.

Hvor kan man rejse hen om vinteren

Om vinteren skal man længere væk, for at få de høje temperaturer såsom Bali, Gambia, Maldiverne, Vietnam, Sri Lanka og Thailand. Mange tager til De Kanariske Øer om vinteren, som byder på mellem 20-25 grader. Så hvor er der varmt? Det ved du nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *