Til vands eller i luften? Hvor går sommerferien hen?

Til vands eller i luften? Hvor går sommerferien hen?

Mangler du lidt inspiration til årets sommerferie? Der er så mange spændende måder at rejse på, og derfor kan det også være vildt svært at bestemme sig for, hvor det egentlig er, at man skal tage hen. Skal man vælger at tage til sydens sol, hvor man kan få den fulde charteroplevelse? Eller skal man måske prøve noget helt andet og tage på et cruise eller en jordomsejling? Der er så mange muligheder, at det slet ikke er til at finde rundt i.

Med søens og luftens folk som inspiration kan du tænke over, hvor denne sommerferie skal gå hen. Det er nemlig ikke altid så let at bestemme sig.

Søens og luftens folk: Et valg der må tages

Du kender sikkert søens og luftens folk fra nogle af de kostumefester, du har været til. Og når du skal vælge, om din sommerferie skal foregå til vands eller i luften, kan du f.eks. bruge din viden og interesse for søens og luftens folk i planlægningen.

Søens folk kunne f.eks. stå for de rejser, som foregår i havet – f.eks. et cruise eller et ophold på et skib. Så kunne du lade luftens folk stå for de ferier, som kræver, at man skal flyve hen til destinationen – disse er meget populære, men heldigvis er det dig selv, som bestemmer, hvor flyet skal lande.

Så kan du jo for sjov tænke over, hvilke af søens og luftens folk du egentlig er mest til og overveje, hvor din sommerferie skal gå til ud fra det.

Søens folk: Et cruise i det store hav

Hvis du hælder til søens folk af de to muligheder, kan det være, at du skal undersøge mulighederne for en ferie på havet. Her der faktisk flere muligheder, end man måske lige tænker.

Hvis I er en familie eller nogle venner, der skal afsted på ferie sammen, så kan I jo overveje at tage på et cruise, som rejser alverdens steder hen. Her bruger man meget af tiden på skibet, men man får også mulighed for at stoppe i en masse forskellige lande og bruge noget tid der.

Hvis du rejser alene, kan du også overveje at blive en del af en skibsbesætning. Det er ret populært at have sin egen båd og tage ud at rejse på den. Og ofte søger folk faktisk ekstra besætning, som for en meget lille sum kan få lov til at rejse med og hjælpe lidt til på båden undervejs. Det kan også være meget spændende.

Luftens folk: En flyvetur til de varme lande

Hvis du hælder mere til luftens folk, så ved du nok godt, hvad du går ind til. Det handler selvfølgelig om at stige på et fly og så komme lige derhen, hvor du vil. Hvis du godt kan lide at sidde i et fly, gør det ikke noget, hvis destinationen ligger langt væk. Og det er altid skønt at få lov til at opleve kulturer, som ligger meget langt fra vores egen. Og det kan du prøve med en flyrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *