Hvorfor findes der ikke en guide til valg af polermaskine?
Dette laver sitet polermaskiner.dk nu om på.
Her bliver der testet forskellige polermaskiner, polerpads, polermidler og diverse tilbehør som du skal bruge i processen med polering.
Hvorfor starte guiden?
Selvom om det kan lyde simpelt at polere – ja det kan endda gøres i hånden – synes vi alligevel at der var behov for at få udskilt det til en selvstændig portal guide, da emnet faktisk er enormt omfattende
Der findes således:
- 2 forskellige slags rotationsmetoder
- Flere hundrede forskellige polermidler og pads
- Forskel på metode afhængig af om det er glas eller lak
- Meget tilbehør, som er bedre at få forklaret gennem guides i stedet for på produktniveau
Polering handler meget om grundforståelse og metode
Polering handler ikke bare om at købe en billig polermaskine og så gå i gang.
Det handler om at få en grundlæggende forståelse for emnet, der skal behandles og så vide hvad du har i ”arsenalet” for at kunne tackle dem problemstilling du står overfor.
Her er det særligt:
- Hvilken type maskine skal bruge til denne opgave (Størrelse, hastighed, rotationstype)
- Hvad skal jeg komme på?
Særligt det at vide hvad for et polermiddel, der skal komme på hvilken polerpad for at fjerne en eventuel ridse er nyttig viden. Hertil også en viden om hvor meget lak, der bliver brændt af ved poleringen, så du ikke risikerer at stå tilbage med en bil, hvor der ikke er mere lak tilbage.
En del af det kommer med erfaring, men af samme årsag er der også decideret kurser i polering og anmeldelser af enkelte polermidler med billeder og video, for at du kan se om du står med samme problematik, og derfor kan duplikere metoden på f.eks. den bil du selv står overfor.
Bag siden står nogle af de mest erfarne folk i bilplejebranchen: CarCare Freaks
Ønsket om i endnu bedre grad at kunne hjælpe kunderne med valg af den rigtige polermaskine til polering af deres bil gøres bare bedre på et site, der er dedikeret til dette.
Her kan vi også få gennemgået relevant tilbehør til polermaskinen som f.eks. laktykkelsesmålere og arbejdsstole. Det er tilbehør, der gør om du ved om du kan polere på det emne du står overfor og tilbehør, der gør det muligt at sidde i en behagelig stilling i de timer du skal polere.
Dertil kommer guides til at vedligeholde polergrejet og alt omkring forberedelsen til polering, som generelt set nok er det mest oversete trin i forbindelse med polering, men alligevel så essentielt at det ikke burde blive sprunget over for at komme frem til et optimalt resultat.
Afsluttende findes også en række guides til valg af lakbeskyttelse, som jo er den afsluttende del efter en polering, for hvad nytter det at have